Words

Craft, photography, me

En tanke om “Hello world!

  1. Jeg vil ønske deg velkommen til VGB! Du har gjort det stort allerede med innlegget ditt om Downs :o) Ikke alle akn skilte med SÅ mange treff og kommentarer i stt 4. innlegg her! Det å komme på forsiden av VG-Nett er en suveren begynnelse! 😀 Grattis!

    Ja, jeg er helt imponert å fatter ikke helt hva som har skjedd! Hehe. Morsomt er det da:-) Må bare fortsette å skrive å håpe ikke alle blir lei av meg etter hvert..! Selv om jeg ikke regner med å komme på forsiden igjen med det første.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s