Words

Craft, photography, me

Hva skjer?

6 kommentarer

Dette er da mitt andre forsøk på å lage meg en blogg. Det forrige gikk for så vidt greit, men synes det virket som de fleste der inn var fjortisser som stort sett blogget om mote og slikt. Ikke akkurat det jeg er interessert i å lese om pluss at de er vel kanskje ikke så interessert i å lese det jeg skriver heller! Slik endte jeg altså opp med å prøve meg her i stede=)

Jeg studerer i Trondheim for tiden og nå er det bare 3 eksamener å gjennomføre så er det skoleferie. Prøver å bruke tiden min til å lese fysikk, men tror jeg mangler et gen for konsentrasjon… Pauser er jo viktig da, men har nok en tendens til å bli litt mange av dem. Har heldigvis ikke noe stort mål om kjempekarakterer, selv om det hadde vært morsomt med en god karakter;) I fysikk er det nesten bare om å gjøre å stå. Ikke mitt favorittfag med andre ord…  Det ordner seg nok=) Første eksamen er nå på fredag og den er i norsk. Tror det skal gå greit, men man vet jo aldri..!

Vel, det var alt for akkurat nå! Skriv gjerne kommentarer=)

6 tanker om “Hva skjer?

  1. Haha, la meg gjette – du lagde på blogg.no? Det er bedre her. Kors på halsen 🙂

    Trondheim er storfint. Jeg har eksamen i morgen og etterlyser den samme konsentrasjonen som deg. Hurra!

  2. Var nok der jeg var ja… Høres lovende ut at det er bedre her=) Må bare lære meg litt ting..:S

  3. Blogg.no (gamle «weblogg.no») har lite lesere i forhold til her, så enjoy!

  4. Velkommen og lykke til 😉

  5. Takk for lykkeønskninger! Gleder meg til fortsettelsen:-)

  6. Dessuten skal du være velkommen hit! :o) Og Trondheim er jo gullegodt! Jeg ønsker deg lykke til på eksamen i fysikk. Du må huske å spise energirik mat når du skal konse på lesingen (ja, jeg vet jeg høres ut som mora di, men det er smart).

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s