Words

Craft, photography, me

Norskeksamen

Legg igjen en kommentar

I morgen skal jeg ha den første av tre eksamener, norskeksamen. Har lest litt gjennom ting i kveld og føler meg vel egentlig ganske trygg på at det skal gå bra. Litt redd for at den trygghetsfølelsen ikke er så bra, men tar det som det kommer! Jeg er jo glad i å skrive og får kommentarer av norslæreren at jeg skriver godt, men det må jo være et saklig innhold også. Så pleier jeg å miste konsentrasjonen etter ca 3 timer og da får jeg ikke til mer… Skal prøve lese over ting flere ganger og sitte så lenge jeg klarer i morgen da. Håper det går bra hvertfall:-)

Ellers har jeg vært en tur på skolen i dag og hatt siste matetime. Helgen blir vel brukt til gamle mateeksamener tenker jeg… Ble invitert på middag til broren min og samboeren i kveld. Kan jo ikke si nei takk til det:-) Nydelig makaroniformgreier! (hun er finsk og jeg tror det er noe de bruker å spise der) De er kjempeflinke til å lage mat begge to, og når man bor på en liten hybel er det greit å kunne dra en annen plass å spise av og til:-)

Det var det for i dag! Skal sove nå så jeg er våken og opplagt i morgen tidlig. God natt:-)

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s