Words

Craft, photography, me

Tilbake igjen!

1 kommentar

Ble mye styr jeg ikke var forberedt på med min forrige blogg… Var litt sjokkert i begynnelsen og fikk ikke til å skrive noe nytt med det samme. Ble en lang pause, men nå forsøker jeg igjen 🙂

Har kommet i gang med studier igjen etter en sommer som har gått med til jobbing stort sett. Føles sånn hvertfall, men det er klart jeg har fått gjort litt andre ting å 🙂 Fikk litt tid sammen med sønnen min, foreldrene mine, «typen» og venner også! Ja, jeg kaller ham»typen»! Hehe. Grunnen er at vi bor så langt unna hverandre og noe avstandsforhold er ingen av oss så veldig interessert i når det gjelder for flere år :-S Da er det berdre at vi er gode venner og holder kontakten, så får vi se hva som skjer når jeg er færdig på skolen her.

Dagen i dag har til nå gått med til å fikse litt på hybelen 🙂 Var på Ikea å kjøpte meg bokhylle, overmadrass, gulvteppe og litt småting i går, så kom brodern med tingene i dag. Ble straks litt koseligere her med teppe på gulvet og bøker, filmer og cder i en hylle istede for at det lå slengt rundt omkring!

Begynner å bli på tide å tenke på middag nå, især siden jeg må på butikken å handle først..! Tror jeg skal lage noe wok med nudler i dag 🙂

En tanke om “Tilbake igjen!

  1. velkommen tilbake igjen! 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s