Words

Craft, photography, me

Livet for øyeblikket

Legg igjen en kommentar

Sitter her med litt dårlig samvittighet må jeg si… Bare overfor meg selv da, men det kan være kjipt nok. Grunnen er den store haugen med innleveringer som skal være gjort til fredag! Har jobbet med noe, men nå jeg ikke sjønner hva jeg skal gjøre blir jeg bare frustrert og finner på andre ting å gjøre… Skal gjøre mitt beste slik at jeg har noe å levere på fredag hvertfall. Skal heldigvis litt til for å ikke få godkjent en innlevering!

Trass i den dårlige samvittigheten er jeg i rimelig godt humør 🙂 Har kommet i gang med treningen i dag etter å ha vært hjemme hos foreldrene mine en uke (tok en uke å begynne å trene igjen å..! hehe). Deilig å kjenne at jeg har brukt kroppen litt! Så er jeg glad for at jeg kjøpte meg ny vinterjakke her om dagen 🙂 En lang Bergans dunjakke. Skikkelig tykk og god, så nå venter jeg bare på at det skal bli kaldt så jeg kan bruke den! Er også glad for at jeg endlig husket å bestille meg billett hjem til jul. Greit å gjøre det tidlig så blir det ikke så dyrt. Har siste eksamen den 14 så jeg får være hjemme ganske lenge. Gleder meg til jul 🙂

Skal lage meg noe varmt å drikke og brødskive med brunost til kvelds! Nam! Men først skal jeg gjøre et forsøk på å få gjort litt mer skolearbeid…

Ha en finfin kveld 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s