Words

Craft, photography, me

Avslapping

1 kommentar

Endelig… Tenkte jeg tidligere i dag etter å he levert den siste innleveringen før helgen. Har vært en travel uke og jeg så for meg litt jobbing i helgen å, men heldigvis fikk vi utsettelse på en øving! Så jeg har tatt helg med god samvittighet og kan bruke den til hva jeg vil 🙂

I morgen drar jeg, min bror og en kompis av ham på harrytur til Sverige. Har aldri vært der vi skal så det blir artig å se noe nytt. Og selvfølgelig bli det litt handling! Når vi kommer hjem blir det middagslaging til min brors kjæreste kommer hjem fra jobb. Koselige folkene som ber meg på middag titt og ofte 🙂

Gleder meg masse til kvelden å for da skal vi på konsert med Gåte! Har aldri sett dem live før og det er ikke sikkert jeg får muligheten igjen så da måtte jeg bare kjøpe billett. Tror det blir en fin konsert med masse folk. Blir min første konsert i Dødens dal også. Har hørt det skal være bra så jeg har stor tro på at jeg er fornøyd når kvelden er over!

Nå skal jeg sove litt slik at jeg er våken når bror kommer å henter meg i morgen!

Natta!

En tanke om “Avslapping

  1. Det blir en bra helg. kos deg! ::)

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s