Words

Craft, photography, me

Fine mannen

3 kommentarer

Var en fin konsert med Gåte i går, men den var litt kjedelig til tider dessverre. Kan ha noe med at det ble ganske kaldt etter hvert siden det var ute. Å holde kald øl med kalde hender er kaldt! Hehe. Ble alt i alt som sagt en fin konsert da.

Etter konserten dro vi på byen. Det var konsert på plassen vi dro til å så vi måtte betale inngang. Og der i døra sto han, fine fine mannen. Jeg ble helt paff og ansiktet mitt brøt opp i et stort glis. Har sett mye på fine mannen før, men aldri turt å prate med ham. Det gjorde jeg imidlertid denne kvelden når han var ferdig å ta inngang. Det virket som han var glad for å se meg å, og han ville gjerne prate med meg. Jeg var så lykkelig og bare smilte resten av kvelden 🙂 Når kvelden var over gikk vi hver til vårt selv om jeg skulle ønske det kunne blitt noe mer…

Så våknet jeg i dag og tankene mine fortsetter å kretse rundt fine mannen selvfølgelig. Han har et ganske spesielt navn så jeg søkte ham opp og fant ham på facebook. Da fikk jeg vite noe som jeg hadde litt mistanke om, men håpet ikke var tilfelle; fine mannen er gift og de har til og med en unge på tur! Det var greit jeg fikk vite det før jeg gikk på en skikkelig flause og før jeg ble så godt kjent med ham at jeg fikk sterke følelser for ham. Nå må jeg nok bare nøye meg med å se på ham som før, men det blir nok utvekslet noen ord mellom oss og etter helgens prat. Fine fine mannen…

Helgen skal avsluttes med en deilig dusj og nye sengeklær. Å legge seg nydusjet i en seng med nye sengeklær er noe av det beste som fins!

Ha en fin kveld videre 🙂

3 tanker om “Fine mannen

  1. Duh! Ikke noe familiesprenging her!

    Ingen planer om det nei, men det er lov å se! 😉

  2. Bare ikke se og snakk til du ligger der med han oppå deg! Tenk hvis det var du som var på tjukka og andre pene slanke damer gikk i stim rundt den frustrerte gubben din.

  3. Jeg vet hvor grensa går og har ikke tenk å krysse den! Kjenner tross alt ikke fine mannen så godt heller, pluss at han blir borte snart så det er ikke noe problem å holde seg unna.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s