Words

Craft, photography, me

Røkelse, kjole og nye farger

2 kommentarer

Har vært på en liten shoppingrunde i dag 🙂 Det var et fortvit forsøk på å finne meg en kjole i annen farge enn sort… Har vel stort sett bare sorte klær… Vel, jakten startet på Indiska, hvor jeg vet de har mye fint, men tror du jeg fant noe? Nei… Eller, kjolene var fine de, men kunne ikke se for meg å bruke dem. Endte opp med to pakker røkelse da, vanilje og kanel. Så nå lukter det herlig kanel her. Jakten på kjole måtte altså fortsette. Var innom både her og der uten å finne noe. Så, til min store overraskelse, kom jeg over denne på H&M faktisk!

Den kostet bare 100 kr og da måtte jeg bare slå til. Så i morgen blir den vanligvis sorte Vinnja blå 🙂

Til slutt på runden min husket jeg endelig å kjøpe hårfarge. Så ikke nok med at jeg blir blå, men jeg har også nyfarvet, mørkebrunt hår! Har altså hatt en fin dag i dag og håper morgendagen blir minst like bra!

2 tanker om “Røkelse, kjole og nye farger

  1. Glad lesning, dette – og gratulerer med ny kjole og ditto hårfarge 🙂

    Sov godt!

  2. Takk for det 🙂
    God natt!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s