Words

Craft, photography, me

Søndagstanker

Legg igjen en kommentar

Da var søndagen snart over. Har vært en rolig og bedagelig dag med kafetur sammen med fine venninna og en liten tur til bror og kjæresten 🙂 Hadde vel egentlig tenk å få gjort noe fornuftig i dag, men skjedde altså ikke… Ingenting jeg ikke kan gjøre i morgen (eller en annen dag) da!

Ser for meg at jeg kan får nok en travel uke med tanke på skolearbeid. Flere innleveringer denne uken pluss at jeg skal prøve å hjelpe ei venninne med matte og fysikk. Jeg sier «prøve å hjelpe» fordi at jeg ikke er særlig flink, men hun er misfornøyd med den hjelpen hun har så jeg skal gjøre et ærlig forsøk! Hun går det samme som jeg gikk i fjor så forhåpentligvis husker jeg noe av det og kan forklare slik at hun forstår ting bedre.

Har vært dårlig med trening i det siste, men nå har jeg avtalt med fine venninna at vi skal trene sammen på onsdag! Har trent sammen en gang før og det var skikkelig gøy, blir nok det denne gangen å. Jeg trenger nok noen til å dra meg i gang litt, men når det blir litt stress med skolegreier ramler jeg av treningen ganske fort… Skolen er jo tross alt viktigst, men det er bra med en treningspause også for å få tankene litt over på noe annet. Prøver så godt jeg kan da!

I kveld har jeg sett hele Ondskapen hotell for første gang. Har nettopp lest boken og alle prater om filmen, så jeg måtte jo bare se den. Synes som vanlig at boken var best og i dette tilfellet var boken veldig mye bedre! Jeg hadde kanskje for store forventninger til filmen og synes bare den var sånn midt på treet…

Det var alt for i dag! Ha en fortsatt fin kveld og en god natt 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s