Words

Craft, photography, me

Savner mamma

Legg igjen en kommentar

I dag er det ikke min dag altså..! Har sovet lite i natt siden jeg har hostet så mye, men begynte heldigvis sent på skolen så jeg slapp å stå tidlig opp. Det ble altså litt avslapping før forelesning, men skulle helst gjort andre ting. Skulle jo egentlig på trening med fine venninna i kveld, men måtte bare avlyse det. Har heller bestemt meg for en date med sofaen, pleddet og tekoppen i kveld. Dette i et håp om at alt skal bli borte før det har fått satt seg helt og jeg blir liggende. (Har ikke tid til det!)

Det er på sånne dager jeg skulle ønske jeg var hjemme hos mamma og ikke hadde skole eller noe annet å bekymre meg over. Hun ville nok stelt med meg, jeg hadde fått god og næringsrik mat, hun hadde latt meg være slik at jeg fikk slappe av i fred og lagd te eller kakao til meg. Jeg har jo fred til å slappe av, foruten at jeg må få gjort noe skolearbeid, men alt annet må jeg ordne med selv. Av og til er det også godt å bare ha mamma der og vite at hun er i nærheten. Gleder meg til juleferien for da skal jeg være hos mamma og pappa lenge!

Noen vil kanskje mene at jeg er for gammel til å savne mamma, men jeg mener at mamma kan en savne når en vil og uansett hvor gamle man er!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s