Words

Craft, photography, me

Kalenderpakker

5 kommentarer

Fornøyd i dag ja 🙂 Gikk til byen for å begynne innhandling av kalendergaver til guttongen. Det er vel en kjennsgjerning at det ikke alltid er like lett å finne 24 småting til en billig penge… Og hvertfall ikke til en gutt (tror det er lettere til jenter, men har jo ingen, så kan derfor ikke si dette med sikkerhet)! Vel, jeg fant 9 ting på under en time! Det er helt utrolig, også siden ingen av de tingene var slikkeri. Ikke ble det så dyrt heller så jeg kom hjem med et smil om munnen etter dagens fangst 🙂

Handlet litt i går også. Var på OBS og fant verdens rødeste saueskinn!

Er så gulvkaldt her så jeg trengte noe til å ha under skrivepulten så jeg kan ha varme føtter når jeg gjør skolearbeid. Dette var jo perfekt og jeg gleder meg til å sitte der å grave føttene ned i skinnet!

Ellers er det en stille og rolig helg. Har sendt pakke til pappa og skulle gjerne vært sammen med ham i morgen, men man kan jo ikke få med seg alt. Begynner å bli helt frisk etter min lille sykdom tidligere i uken, men sliter fortsatt med hodepine. Håper den blir borte snart så jeg kan være fult og helt meg selv igjen.

Ha en fortreffelig aften videre 🙂

5 tanker om “Kalenderpakker

 1. Det er en utfordring å finne kalenderpakker, verre jo flere barn man har… 😀
  Du har jammen vært flink som fant så mye på kort tid!

 2. Du har heldigvis rett! Det er lettere å finne kalendergaver til jenter enn gutter. Og gjett om jeg er glad for det, som skal ha 72 av dem! 72 kalendergaver altså, ikke jenter. Bare 3 jenter.

  Men heldigvis kan man da komem unna med en del hårspenner, strikker og armbånd. Og når jeg i tilllegg er en kjip mor som legger både ullundertøy og tannbørster i kalendergavene også, så går det da enda ann…

 3. Jeg er glad jeg bare har ett barn da 🙂

  Og Tale, jeg putter også sokker og fornuftige ting i kalenderen 😉 Kjøper det til sist da.

 4. Åååh, det saueskinnet så utrolig deilig ut 😀 Jeg har fine gode ullsokker, men det der så bare himmelsk ut!

 5. Jeg har også fine gode ullsokker, men de hjelper dessværre ikke på betonggulvet her… Skinnet var superdeilig ja 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s