Words

Craft, photography, me

Dateregler

Legg igjen en kommentar

Hva er det med oss mennesker og disse datereglene. Han skal være den første til å gi lyd fra seg etter en date… Hun kan gi lyd fra seg om det har gått så og så mange dager… En skal ikke virke for desperat… En skal ikke virker for uinteressert…

Jeg har altså vært på kino med en fyr som jeg virkelig har lyst å bli bedre kjent med. Kjenner ham jo da ikke noe særlig fra før, men vet litt om hvem han er og hva han driver med. Hvorfor skal ikke jeg kunne sende ham en melding dagen etter og si at jeg gjerne vil treffe ham igjen snart?

Ser jo at om jeg er for pågående kan han bli skremt. Hadde ikke tenkt å hoppe på han heller da! Bare si at jeg synes han virker hyggelig. Og kanskje han er litt sjenert og trenger en bekreftelse – like fullt som meg – på at dette er noe jeg vil forske videre på før han tør ta neste skritt.

Dette har jeg tenkt en del på de siste par dagene, men i morgen er heldigvis dagen hvor det etter reglene visstnok skal være greit for meg å sende ham en melding. Må vel sikker vente til utpå kvelden også…

Vel, håper nå på positivt svar fra ham, eller at jeg kanskje hører fra ham før jeg har rukket å sende melding. Vil jo bare vite om det er håp eller om jeg bare skal gi opp med en gang. Og, ja, jeg er kanskje litt utålmodig av meg…

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s