Words

Craft, photography, me

Lesedag..?

1 kommentar

Hadde bare en «uviktig» forelesning i dag så jeg ble heller hjmme for å lese til semesterprøven i morgen. Men så var det den der selvdisiplinen da… Det går greit å sitte å løse oppgaver så lenge jeg får det sånn nogen lunde til, men med en gang jeg plages blir jeg lei og mister konsentrasjonen. Da er det litt dumt at jeg sitter hjemme og har pcen i umiddelbar nærhet. Alltid noe å søke på eller spill å spille der… Fant denne da! Fine tunikaen, men litt dyr for mitt budsjett… Har ønsket meg den i julegave da 😉

Når det ble kveld og på tide å legge seg fikk jeg gjort noen oppgaver og jeg kunne sikker holdt på enda hadde det ikke vært for at jeg må ekstra tidlig opp i morgen. Håpløst at arbeidslysten skal komme når en ikke vil og ikke være der når en vil ha den! Men sånn er det vel ofte…

Jeg har brukt en del av dagen til å tenke på han jeg var på kino med i forrige uke å — selvfølgelig. Vi skal treffes igjen på fredag og jeg gleder meg som en unge, men er samtidig litt livredd… Blir spennende da og leg må vel innrømme at jeg gleder meg mest.

Det var alt for i dag! Kryss fingrene for meg i morgen så jeg gjør det bra på prøven!xxx

So long 🙂

En tanke om “Lesedag..?

  1. Huff, den disiplinen ja, den er ikke så morsom du… sliter med å sette meg ned og lese selv, det meste frister mer 😉

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s