Words

Craft, photography, me

Eksamensperioden er her…

Legg igjen en kommentar

Da var eksamensperioden i gang og siste forelesning for i år unnagjort. Klarte endelig i kveld, etter store overtalelser fra meg selv, å starte med lesing til matematikkeksamen som skal være overstått i 2-tiden neste tirsdag. Har siste eksamen 14. desember og jeg regner med hybelen er stort sett rundvasket før den tid. Når jeg ikke har lyst å lese leter jeg stadig etter andre «viktige» ting å gjøre i stede og da er rydding/vasking noe jeg ofte prioriterer. Sånn bare for å slippe unna lesingen… Er jo godt å ha det rent og ryddig da, men jeg vil heller stå på eksamen å ha det rotete enn å stryke og ha det ryddig! Regner med jeg har fått med meg såpass at jeg står, så slipper jeg hvertfall å stresse 😉

Jeg holder forresten på å bli bedre kjent med han jeg var på kino med og det går veldig bra 🙂 Han ville tydeligvis bli bedre kjent med meg å selv om han ikke sendte noen melding før jeg gjorde det. Må innrømme at jeg sjønner meg litt bedre på disse tidligere omtalte datereglene nå. Hadde jeg sendt melding tidligere enn jeg gjorde hadde jeg nok skrevet noe annet enn jeg gjorde og det er ikke sikkert det hadde funket så bra… Var i grunnen greit å få roet seg litt ned og tenkt over ting før jeg formulerte meg.

Ser nå at jeg vel egentlig har to grunner til å ha det rent å ryddig her… Eksamenslesing og kinomannen 😉 Man kan jo ikke ha det rotete når man får besøk som en prøver å imponere! Synes jo selv også at det er mye koseligere å være her når det er ryddig pluss at jeg tror det er lettere å lese uten en masse rot rundt seg..! Hehe.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s