Words

Craft, photography, me

Tetreolje

2 kommentarer

Ser ut til at det blir den store vaskedagen i dag! Jeg er nettopp ferdig å vaske dusjkabinettet og det lukter deilig svalt av tetreolje på badet nå 🙂 Grunnen til at jeg bruker tetreolje er at det fjerner bakterier. Veldig bra! Hørte om det for første gang på et vaskeprogram på tv-norge hvor to engelske damer driver å vasker i virkelig skitne hjem (husker ikke hva programmet heter). Der brukte de oljen mot mugg i vinduskarmer. Jeg har også hørt at den kan brukes i sluker og toalett. Noen som vet om andre bruksområder for tetreolje?

Slik ser flasken ut.

Slik ser flasken ut.

Man får kjøpt tetreolje på apoteket, om enn til en ganske stiv pris… En flaske varer lenge da for det er viktig å ikke bruke for mye siden den er ganske sterk – bare noen dråper i en bøtte vann. Det er og så viktig å bruke hansker slik at en ikke får noe på huden.

Jeg skal også skifte sengetøy i dag, så i kveld skal jeg legg meg nydusjet i rene sengeklær 🙂 Det er noe av (som sagt tidligere) det beste som fins!

2 tanker om “Tetreolje

  1. Tetreolje ble fjernet fra helsekostbutikkene i 1999(?) fordi den viste seg effektiv mot så mye, bl.a. i gurglevann mot sår hals (et par dråper i lunkent vann, gurgle og skylle ut), tannpine, insektbitt (derunder flått) m.m. «Tilsynet for apotekenes monopol» kunne selvsagt ikke finne seg i slikt, men begrunnelsen var at det ble solgt mye falsk tetreolje. Den gangen var oljen apoteket solgte, den dårligste. Etter forbudet kunne du visst få den på resept, men nå er det altså igjen lovlig?

  2. Jeg fikk kjøpt den på apoteket her i vår ja! Visste ikke at den var ulovlig…

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s