Words

Craft, photography, me

Tilbake til hverdagen

1 kommentar

Etter 20 dagers skolerfri tar det litt tid å komme på rett kjør igjen kjenner jeg. Gjorde vel ikke saken bedre at jeg fikk skikkelig magesjuke med en gang jeg kom hjem… Det førte til at jeg gikk glipp av de to første dagene med forelesninger og forsinket hverdagen litt ekstra! Magen er bra og fornøyd nå og jeg har begynt å se over timeplanen og hva som må gjøres fremover.

Har tilbrakt helgen sammen med kjæresten 🙂 Ja! Jeg kan nok kalle ham kjæresten nå, han kinomannen vet du.. 😉 Men i kveld måtte jeg bare ha litt tid for meg selv for å få gjort litt fornuftige ting og bare være meg. Det er utrolig hvor fort en blir vant til å være singel slik at når en får seg kjæreste kan det bli litt for mye av og til. Jeg setter hvertfall stor pris på å ha litt tid alene av og til selv om jeg storkoser meg når jeg er sammen med ham!

Jeg har faktisk fått gjort noe fornuftig i kveld. Som å tømme kofferten, rydde og sortere skolebøkene. Må vel handle inn litt nye ting i morgen og dra på skolen litt før forelesningene begynner og få printet ut øvinger og sånn. Har ikke forelesning for kl 12.30 i morgen så da burde jeg ha tid til litt forefallende arbeid før den tid..! Hehe.

Kunne vel skrevet noen linjer om hvor kaldt det har vært her og de problemene det har skapt, men tror jeg lar vær… Begynner å bli lei dette maset om kulden! Det førte til en fin ting da, og det var at jeg lå hos kjæresten for første gang 🙂 Har dere fått noe positivt ut av kulden?

Nå skal jeg gjøre mer fornuftige ting, tenke på kjæresten og se på alle de fine stearinlysene jeg har tent!

En tanke om “Tilbake til hverdagen

  1. Hei!
    Ja! Skøytetur med kjæresten! 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s