Words

Craft, photography, me

Morgenstund

Legg igjen en kommentar

Jeg er glad i å sove, ingen tvil om det. Hadde skrevet meg opp for å bruke vaskemaskinen klokken 8.00 i dag med den planen at jeg skulle sette på maskinen for så å legge meg igjen til det var på tide å ta ut klærne. Jeg ble så våken av turen opp i 5. og vaskemaskinene at jeg kjente det var like greit å bare være våken! Dette er da ikke likt meg og jeg fatter ikke helt hva som har gått av meg! Har hatt en skikkelig koselig morgen her da med levend lys på bordet og te i koppen 🙂 Kanskje det er noe jeg burde gjenta? Hehe. Blir vel ingen vane er jeg redd, men det var koselig når det først skjedde.

Kjæresten dro avgårde en time før jeg skulle stå opp og da var jeg stuptrøtt! Tror ikke han hadde trodd jeg skulle stå opp så tidlig 😉 Misforstå meg rett da for når jeg må opp på skolen eller har annet viktig fåre på morgenen så står jeg lett opp. Jeg har ikke forelesning før etter lunch i dag og det er jo en perfekt anledning til å sove lenge!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s