Words

Craft, photography, me

Helg!

2 kommentarer

Endelig er det helg og jeg kan sove lenge sammen med kjæresten 🙂 Skal gå til ham nå snart. I kveld skal vi kose oss med lammegryte og se Korslaget. Ja, jeg ser korslaget… Det er ikke helt min type program men det er jo ikke hver dag en ser gammelnaboen og flere kjent på tv! Og her er en gjenganger i statusen til mine venner på facebook:

I kveld er det igjen klart for korslag på TV2. Stem på Team Joddski fra klokka 1930 ved å ringe 82949103 eller sende sms 3 til 26400. Husk at det er lov å stemme så mange ganger du bare vil! BODØ CITY – BODØ BY!

Blir spennende å se hvor langt de kommer. Håper selvsagt de vinner 😉

I morgen skal jeg og kjæresten til min bror og dama å spise pizza. Der blir koselig og de lager alltid så god mat, uansett hva det er! Tror det er kun en gang de har laget noe som ble mislykket, men det var fullt spiselig og ikke stygt – om enn ikke så godt som det egentlig skulle være.

Nå må jeg gå! Ha en strålende helg 🙂

2 tanker om “Helg!

  1. men det koster 8 kroner pr gang man stemmer eller så..?

    Jeg ville ha stemt på team Tuva! 😉

    Uansett hvem som vinner; god helg!

  2. Koster 5 kroner…

    Enig med deg, Team Tuva var nydelige! Synd det var de som røk ut. Jeg er patriotisk da og heier på Joddski;)

    God helg til deg å!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s