Words

Craft, photography, me

Lørdag

Legg igjen en kommentar

Det ble visst ikke noen lang morgen på meg og kjæresten i dag likevel… Han skulle nemlig få besøk av foreldrene i 11-12 tiden. Litt tidlig å møte dem enda ja, så jeg sto opp og gikk hjem før de kom. Har ingen hast med å møte forldrene selv om jeg faktisk ikke har hatt problemer med noen av mine tidligere «svigerforeldre». Får holde at jeg har møtt den ene broren hans foreløbig.

Jeg fikk nettopp melding fra fine venninna mi om jeg hadde tid å drikke kaffe med henne om snart. Selvfølgelig har jeg det, og det blir så koselig 🙂 Vi har ikke drukket kaffe sammen sånn ordentlig siden før jul. Blir nok en del skravlig og slarv nå da kjenner jeg oss rett. Kanskje jeg skulle bevilge meg et kakestykke å… Hm… Tror nok det ja 😉

Ha en fin helg videre!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s