Words

Craft, photography, me

Trening…

2 kommentarer

Jeg har lurt på hvorfor jeg ikke har fått til å slå på ipoden min og koblet den til pcen nå nettopp. Fri for strøm selvfølgelig..! Har tenkt tanken, men mener da det var mye strøm igjen sist jeg brukte den. Den har ligget i vesken min, så jeg har en mistanke om at den ikke likte kulden som har vært noe særlig :-S

Grunnen til at jeg må ha ipoden til å funke er at jeg endelig har motet meg opp til å dra å trene! Lei av å være støttemedlem nå. Vet jo også det at bare jeg kommer i gang er det så mye lettere å komme seg av gårde neste gang. Trening er deilig 🙂 Jeg trener for å komme i bedre form. Mulig dette gjør at jeg har hatt litt lite motivasjon den siste tiden. Har nå merket litt «utvideliser» på kroppen den siste tiden, som jeg vil ha bort, og da har jeg liksom noe synlig å trene for.  Gleder meg til å sitte på sykkelen igjen 🙂

Etter forelesningene i dag dro jeg på Persilleriet og kjøpte meg mat. De har god og sunn take away til en billig penge, pluss at det er 10 kr i rabatt for studenter! Det går ann å sitte der og spise også, men det har jeg aldri gjort. Litt lite og trangt, men intimt! Hehe.

Nei, er vel bare å hoppe i teningsklærne å komme seg av gårde! So long!

2 tanker om “Trening…

  1. Så herlig. lurer på om vi skal sykkle omkapp, jeg trenger litt trening også. 🙂
    God treningstur da og ha en fin kveld. :).

  2. Erta-Berta:
    Du hadde nok vunnet lett om vi skulle syklet om kapp! Hehe. Men godt var det 🙂
    Ha en fin kveld du også!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s