Words

Craft, photography, me

Skummelt

Legg igjen en kommentar

Da var lørdagen her igjen og jeg har nok en deilig helg som er til for avslapping uten tanker for skoleting. Eller ikke bare avslapping… Har vel en oppvask som venter og noen hybelkaniner som begynner å bli store. Får vel gjøre unna litt før jeg tar meg en tur i dusjen og gjør meg klar for kvelden. Jeg er nemlig bedt på fest sammen med kjæresten til noen av hans venner:-S Jeg skal altså møte en del folk jeg aldri har truffet før. Kjenner på følelsen av at dette er litt skummelt… Det er skummelt nok å møte nye mennesker sånn for seg selv, men når det er den nye kjærestens venner blir det noe ekstra. Jeg kommer heldigvis overens med de fleste og håper det ikke blir noe unntak i kveld 🙂 Positive tanker!

Ha en fin kveld alle sammen 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s