Words

Craft, photography, me

Jeg skal bli sterk!

1 kommentar

Jeg var på treningssenteret på fredag å fikk satt opp et styrkeprogram. Skal begynne med det i dag og må si jeg er ganske så spent på hvordan det blir… Jeg har prøvd en del av styrkeapparatene før, men nå jeg ikke hadde en plan å gå etter ble jeg liksom bare gårende der på måfå og prøve litt her og litt der. Nå kan jeg se fremgang (forhåpentligvis) når jeg bruker de samme  apparatene hver gang. Har null styrke armene så det er hvertfall rom for forbedring…  Gleder meg til å komme i gang og håper jeg klarer å holde på uten å droppe for mange timer :-S

Det gikk forresten veldig bra i helgen når jeg fikk møte noen av kjærestens venner. De var trivelige folk og det jeg ble godt mottatt 🙂 Virket ikke som de hadde noe i mot meg hvertfall! Så det var en koselig kveld med veldig god mat.

I kveld skal jeg på syklubb! Vi strikker/syr/maler og slik til vi ikke gidde mer, og mens dette foregår tar vi oss gjerne noen øl, så er det ut på byen en tur etterpå. Veldig fin ting å gjøre sammen med fine, rare vennene mine 🙂

En tanke om “Jeg skal bli sterk!

  1. Lykke til med treningen ! kos deg masse på sy klubb 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s