Words

Craft, photography, me

Ny te og nye kopper og teklyper

2 kommentarer

I går var jeg på Kremmerhuset for å kjøpe meg teklyper. Måtte jo kike litt rundt når jeg først var der og da oppdaget jeg noen kopper til bare 10 kroner! Og jeg som hadde tenkt at jeg skulle hatt et par kopper til 🙂 Tok teklypene og koppene med meg til kassen og da klarte damen å selge meg en pose te i samme slengen – billig den å. Gikk storfornøyd hjem og satte i gang med oppvasken, for jeg måtte jo få vasket de nye koppene så jeg kunne ta dem i bruk. Da gikk det som det ofte går med meg, den ene koppen datt i gulvet og var plutselig i tusen biter… Ja, ja, jeg hadde da hvertfall en ny kopp som jeg kunne drikke den nye teen min av. Den har forresten smak av rabarbra og vanilje – teen altså.

Koooos

Koooos

Grunnen til at jeg skulle kjøpe teklyper var at jeg hadde kjøpt en ny te – blåbær og vanilje – på butikken, og fant ut at den ikke var i poser, som jeg trodde. Da jeg skulle smake på den i dag og åpnet pakken helt var det likevel teposer der. Lenge leve uvitenheten..! Hehe.

Jeg har altså gått fra å være ei som ikke liker te til nå å eie hele tre sorter som er gode alle sammen 🙂 Te er jo så kos, pluss at det reduserer på kaffedrikkingen. Ha en fin kveld og kos deg med hva du enn drikker, eller ikke drikker 😉

2 tanker om “Ny te og nye kopper og teklyper

  1. Hehe, var de så billige kan du jo kjøpe en til når du er der neste gang, vel? Shit happens og te er godt, det! Både med og uten noe oppi 😉

  2. BB: Har tenk å kjøpe en ny ja, bare de har noen igjen… Var glad det ikke var en dyr kopp når den deiset i gulvet! 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s