Words

Craft, photography, me

Får ikke sove…

4 kommentarer

Det hører til sjeldenheten at jeg ikke får sove, men nå er visst en av disse sjeldne gangene… I kveld bruker jeg den våkene tiden til å lese blogger og tenke på kjæresten. Tenker masse på kjæresten<3

Kjæresten gjør meg glad fordi:

~Han har langt fint hår

~Han lagde sjokoladekake sammen med meg når jeg hadde skikkelig lyst på

sjokladekake

~Han kommer masse på besøk til meg

~Han ser fine serier sammen med meg

~Han kan holde rundt meg lenge

~Han er den han er og det er så fint

Det er godt å tenke på kjæresten, men jeg skulle gjerne sovet litt siden jeg skal tidlig opp i morgen. Eller jeg må hvertfall tidlig opp å sette på vaskemaskinen. Er det noen som har gode søvntips? Av og til smugrøyker jeg i vinduet… Det er ikke bra, men det pleier å hjelpe meg å få sove.


PS: Det er flere ting som gjør meg glad med kjæresten, men dette får holde for nå 😉

4 tanker om “Får ikke sove…

  1. Hvis det bare er av og til du ikke får sove, kan det være at du reagerer på fullmånen (det var fullmåne lørdag), så jeg anbefaler deg å følge med i almanakken. ER det fullmånen som gjør deg søvnløs, hjelper det ofte bare å vite det. 🙂

  2. Har ikke tips mot søvnløsheten, for jeg lider av sterk lakenskrekk, veldig sterk til og med. Men har hørt at en bok bruker hjelpe. Meeeeeeeeen, når det er sagt, så kan jeg ikke si noe annet enn at det virker veldig kos å kunne ligge å tenke på kjærsten da. En smule misunnelig :D.

    Håper du fikk sove til slutt.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s