Words

Craft, photography, me

Jeg har så vondt i tennene mine!

1 kommentar

Eller ikke..! Men jeg er blitt fortalt at jeg burde hatt det. Altså, på torsdag var jeg og fikk fjernet visdomstennene mine på høyre side. Den oppe ble trekt på vanlig måte, mens den nede måtte skjæres ut. Da jeg bestilte time fikk jeg en masse informasjon om hva som skulle gjøres, «sikkerhetsregler» og hvordan det kunne bli etterpå.

Det var visst muligheter for lammelse i det bedøvde området i flere dagen etterpå, jeg kunne bli blå på kinnet, jeg kunne få en hevelse på kinnet og det kunne visstnok gjøre vondt lenge etterpå. Etter bedøvelsen gikk ut har jeg hatt full førlighet i kinnet, jeg er ikke blå, hevelsen gikk bort med bedøvelsen og det gjør ikke spesielt vondt!

Jeg burde vel vært glad til at jeg ikke har noen ubehageligheter, men føler meg nesten litt snytt da jeg var fullt kapabel til å gå på skolen dagen etter – enda jeg var blitt fortalt at det var mange som ikke kunne gå på jobb dagen etter. Hadde jo planlagt en fridag i senga, helt til jeg kom på at det er faktisk mulig at jeg ikke får disse «bivirkningene».

Så er det alle disse tablettene jeg fikk av tannlegen. Jeg er ikke den som spiser smertestillende om jeg ikke må, men har tar en før jeg legger meg – etter en lang dag med snakking og spising må jeg innrømme at det er litt vondt..! Regner med det er tabletter igjen til neste runde å da. Ja, for jeg kan jo ikke la de to visdomstennene på andre siden stå igjen!

Glad jeg ikke har noe i mot tannleger – synes faktisk det er helt greit å gå til tannlegen og nesten litt koselig 🙂 Denne gangen ble jeg positivt overrasket over hvor kort tid det tok, pluss at det var billigere enn forventet! Så er det noen der som skal trekke tenner – ikke ta det det så tungt, for det går som regel bare bra 🙂

En tanke om “Jeg har så vondt i tennene mine!

  1. Å ta visdomstenner er det minst smertefulle ever ;)…glad jeg ikke har flere for det var ikke noe særlig når de var ferdig utvokst 😛

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s