Words

Craft, photography, me

Jeg har laget meg bil!

Legg igjen en kommentar

Ikke en sånn ordentlig bil da, men en liten en som går på strøm. Den ligner ikke så mye på en bil heller med bare tre hjul og ingen dører eller vinduer.

Artige bilen!

Artige bilen!

Men den kjører forover og når jeg klapper eller lagen andre høye lyder rygger den litt 🙂 Den kan svinge også, men da må stille framhjulet slik at det ikke går rett fram. Ganske enkel sak, men det var morsomt å lodde litt igjen og faktisk lage noe 🙂

Så må jeg bare fortelle at jeg har laget en ting til i kveld – litt i det krative hjørnet! Hehe. Har altså laget et kort til kjæresten. Har tenkt på det lenge, men først nå laget det og fått det slik jeg ville. Det er ikke helt meg å drive med sånn selv om jeg synes det er kjempekoselig. Vet ikke helt når han skal få det, men det er vel mest sannsynlig at det blir på søndag 😉 Jeg er ingen stor fan av Valentines dag siden jeg egentlig ikke er noen romantiker, men synes det er litt kos selv om jeg blir litt flau av sånn… Gleder meg til å si hva han sier om kortet hvertfall 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s