Words

Craft, photography, me

Hvor blir dagene av?

1 kommentar

Jeg stresser for tiden. Jeg liker ikke å stresse. Plutselig har jeg veldig dårlig tid, når jeg bare for litt siden hadde god tid. Når jeg ikke har forelesning er jeg alt for flink til å ikke gjøre noen ting i stede for å gjøre mateinnleveringen eller vaske opp. Det er det som gjør at jeg blir stresset.

Jeg har blitt litt skolelei også, men er glad for at det er vinterferie snart. Da skal jeg reise hjem og være sammen med sønnen 🙂 Det blir fint! Kanskje han får meg med ut på skitur også.

Det er godt å ha noe fint å glede seg til når man er litt stresset og lei. Har noe jeg har jobbet med, i forbindelse med skolen, som er ferdig på torsdag. Da blir det enda bedre å ta ferie når jeg vet at det er ferdig og jeg ikke trenger å tenke mer på det.

Dagene går fort og blir borte… Plutselig er vel ferien over også, men da er jeg forhåpentligvis roligere og  har mer energi til skole.

En tanke om “Hvor blir dagene av?

  1. Nei, det er ikke noe godt å føle seg stresset. Og så bli enda mer stresset når en tenker på det en skulle ha gjort.

    Men som du sier, det hjelper å ha noe å glede seg til. Og skitur med sønnen din, det er jo noe å glede seg stort til 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s