Words

Craft, photography, me

Hjemme i Nord

Legg igjen en kommentar

Da var en uke hjemme i landlige omgivelser snart over. Det har vært deilig å være hjemme hos mamma og pappa sammen med sønnen og blitt oppvartet 😉 Har spist så mye denne uken! Sjønner ikke hvor matlysten kommer fra, men det kan jo ha noe med at jeg har bakt boller og laget eplepai. Nydelig begge deler 🙂 Eplepaien anbefales virkelig og oppskriften finner du her. Kjempegod varm med krokanis til!

Jeg er ikke noen stor turgåer , men vi har da vært litt ute. Gikk en tur på søndag mens solen var oppe, men det kom jo selvfølgelig skyer foran så den varmet ikke så mye… Det ble altså en kald, men deilig tur 🙂 Er jo så godt å komme inn når en har vært ute i kulden.

Kaldt og frossent i fjæra

Kaldt og frossent i fjæra

Det har blitt litt ol også den siste uken i og med at pappa må ha med seg «alt». Jeg liker curlig best og er storfornøyd med at de er kommet til finalen. Gleder meg til de skal slå Canada 😉 Hehe.

Nei, må vel få pakket sakene min slik at jeg er klar for å reise. Jeg har forresten bestilt billetter til jeg skal hjem i påsken, og det er jo bare en måned til! Da skal kjæresten også være med så det blir ekstra koselig 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s