Words

Craft, photography, me

Kino, Latte og Kåre Konradi

1 kommentar

Var altså å så Alice in Wonderland på lørdag. Kan ikke si jeg var så mye i wonderland som jeg hadde håpet på… Var ikke helt min type film så ble ikke revet med i historien og det kom vel til og med et par gjesp under filmen. Det som imponerer meg er hvordan de lager slike filmer. Kostymene, figurene og alt rundt. Det er utrolig hvor ekte ting ser ut!

Søndagen min bestod av vasking og skolearbeid med en snartur på kafè med fine venninna innimellom. Det første jeg så når jeg kom inn på kafèen var Kåre Konradi! Jeg og kjæresten hadde snakket om ham tidligere på dagen, så det var jo litt av et sammentreff 🙂 Ble litt skulig bort på ham der vi satt med hver vår latte ja! Hehe. Men er han pen eller er han ikke? Vi var vel enige om at han er pen, men kanskje litt for pen… Det blir liksom ett eller annet som ikke «stemmer».

Vel, dagen ble hvertfall bra med ren hybel og et glimt av en kjendis 😉

En tanke om “Kino, Latte og Kåre Konradi

  1. Hørtes da koselig ut 🙂 og ja han er pen, men noe hmm er det.
    Kose deg i rent hjem!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s