Words

Craft, photography, me

Økonomi

6 kommentarer

Kjedelig er det første jeg tenker når jeg hører ordet økonomi… Grunnen til disse tankene er at jeg har sett Luksusfellen på TV3. Synes det er litt morsomt og interessant å se på, men vil for all del ikke havne i den situasjonen selv! Jeg tror ikke jeg har anlegg for å bruke så mye penger, som jeg egentlig ikke har, heller. Samvittigheten min hadde nok sakt stopp lenge før den tid. Er bare så vidt jeg tør bruke kredittkortet en sjelden gang selv om jeg vet at jeg kan betale det neste måned! Jeg er glad for at jeg har det sånn da.

Har i det siste måttet ta en titt på min egen økonomi. Jeg er jo student og lånekassen er ikke akkurat de som hiver penger etter en, men det skal vel være så en akkurat klarer seg. En stor motivasjon er jo at jeg med utdannelsen min kan få meg en godt betalt jobb når jeg er ferdig, og det er jo bare litt over to år til 🙂 Jeg klarer det meste, og især når jeg vet at det bare er midlertidig!

En ting mine tanker om økonomien min har ført til er at jeg skal prøve å slutte å røyke:-S Litt skummelt å si det her sånn, men det kan være en motivasjon også. Jeg er jo egentlig bare dum som røyker for jeg får jo ingenting for det. Det er jo bare penger ut vinduet! Så jeg håper det skal gå greit å slutte, men er sannelig ikke helt sikker (kanskje litt feil innstilling, men…). Tenker at jeg først skal slutte så lenge jeg ikke har råd til det så får jeg heller ta det derfra når den tid kommer. Skummet, men spennende!

6 tanker om “Økonomi

 1. Det er utrolig hvor mye man kan spare på å slutte med slike uvaner! Da typen sluttet med snus sparte vi 60 kr pr dag!

  • Nymph: Faren min mener at å slutte å røyke fordi man har dårlig råd er nyttesløst, men jeg skal nå prøve uansett. Det er jo nesten 1000 kr i måneden!

 2. Det er som du sier penger ut av vinduet 🙂 Slutte å røyke er en super plan, men gi det tid. Jeg sluttet for 2 år siden nå og det eneste jeg savner er den sosiale biten med det hele. Det smakte jo ikke akkurat godt?! Men det var en god venn når ting gikk dritt og ute med venner 🙂

  • livfanny: Jeg skal nå gjøre et forsøk, så får jeg håpe det funker. Må bare gjøre det nå når jeg har bestemt meg selv om det ikke er planlagt så lang tid i forveien 🙂 Og, nei, det smaker egentlig ikke særlig godt..!

 3. Enig, en god venn til tider og jeg kjenner at den savnes i sosiale sammenhenger sammen med andre røykere og når man har lyst til å bare gi litt faen i livet.

  Men ellers så er det et superdeilig liv uten, det smaker ikke godt og det går til helvete med kondisen 🙂

  • Vesla: Jeg blir nok også å savne det sosiale, men det er jo ingen som sier at jeg ikke kan gå ut sammen med røykerne likevel 😉
   Gleder meg til å få bedre luktesans og ikke lukte røyk hele tiden! Det er også litt av motivasjonen.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s