Words

Craft, photography, me

Snart 3 dager

4 kommentarer

Jepp, jeg er inne i den tredje dagen uten røyk! Spiser og spiser og spiser… Har hatt en tendens til å spise når jeg kjeder meg før, men har jeg lyst på mat hele tiden. Skal prøve å drikke vann istede for å spise, for det har jeg hørt skal funke. Ellers er jeg svært så fornøyd med røykeslutten til nå 🙂 Spørs bare hvordan det går når jeg skal være sammen med mine røykende venner..! We`ll see!

Fikk trukket de to siste visdomstennene mine i forrige uke, og det gjør fortsatt litt vondt. Det ble altså værre denne gangen enn sist! Jeg er bare glad for at jeg ikke har flere visdomstenner igjen nå 😉 Bare ett hull igjen, så er jeg ferdig for en god stund hvertfall.

Går det forresten ann å smitte noen med vondt i tennene? Hehe. Stakkars kjæresten min har også fått vondt og skal trekke ei visdomstann… Håper det går like bra for ham som det gikk for meg første gangen, altså nesten ikke noe vondt.

4 tanker om “Snart 3 dager

 1. Flink du er!! stå på.

  Tannleger kan du få ha alene de er skumle og med altfor mye makt! Du ligger der med munnen åpen og de kan gjøre hva de vil av vonde ting :s og alt de gjør er litt vondt. Sumle er de! 🙂

  • livfanny: Takk for det 🙂
   Neida, tannleger er ikke skumle. Det er bare å slappe av, gape og la dem gjøre sitt så går det bra!

 2. Så flink du er med røyken 😀 jeg sluttet å røyke for 2 år siden i april etter 20 år som røyker. Det er deilig å aldri mer måtte tenke på å ta seg tid til en røyk 😉 Jeg jukset med Champix (?) i 6 uker og det fungerte ypperlig. I tillegg meldte jeg meg inn i http://www.slutta.no. Der er det mange som er i samme båt… Håper du klarer dette.. LYKKE TIL…..

  • Marichris: Takk, takk! Har liten tro på hjelpemidler så jeg får bare prøve å klare det uten.
   Har vært flink du da 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s