Words

Craft, photography, me

Mat og slikt

Legg igjen en kommentar

Dagens middag!

DSC00304Yammi 🙂 Pastsløyfer, kikkoman, smør, pesto og ketsjup! Enkelt og godt, om enn ikke så veldig næringsrikt kanskje..!

Har spist middag i kantinen på skolen de siste dagene, men selv om det ikke er så dyrt er det som oftest billigere å lage selv. Problemet mitt er bare det at jeg deler kjøkken med 18 andre! Da funker det ikke om alle skal lage middag hver dag. Så når jeg lager noe blir det som regel enkelt, som kokt pasta.

Nå skal jeg straks ta meg en dusj før jeg drar til kjæresten. Det er lenge siden jeg har vært der så det blir nok koselig 🙂 Håper på å få låne kjøkkenet litt der og kanskje bake noe. Om han og broren får smake blir det vel en råd med det 😉

Ha en fin helg 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s