Words

Craft, photography, me

My weekend

2 kommentarer

Det har vært en rolig og deilig helg som jeg har tilbragt hos kjæresten. På lørdag bakte vi boller 🙂 Ingen av oss hadde noen bolleoppskrift så vi måtte søke på nettet og fant en som så god ut. Vi bakte disse og de ble skikkelig fine, men jeg ble litt skuffa. De var ikke så søte som jeg mener boller skal være så de var ikke spesielt gode uten pålegg… Det er jo det som er litt av sjarmen med boller – at man kan spise dem som dem er! Men de var gode med pålegg på da, så er det noen som er ute etter en bolleoppskrift på ikke så søte boller gi meg et vink så kan jeg legge ut link.

I går var jeg som vanlig på kafè med fine venninna. Jeg er visst blitt like mye vanedyr som henne og bestiller det samme hver gang – stor latte med karamell og en brownie 🙂 Jeg har bestemt meg for at selv om jeg ikke skal bruke så mye penger så er kafètur med fine venninna så viktig for meg at det er lov 🙂 En trenger avbrekk og å være sammen med noen en ikke ser hver dag, men likevel kan prate med alt om!

Mandager er fine for da har jeg ikke forelesning før klokken 12.30 🙂  Står opp tidlig likevel for å vaske klær, så kan jeg sitte en stund med en kopp te foran pcen og bare kose meg. Det er en god start på den nye uken ❤

2 tanker om “My weekend

  1. Boller må være søte ja 🙂 Det er jo litt av poenget liksom, litt mer sukker neste gang så blir de sikkert bra! Pleier å lage halvparten av bollene med sjokolade inni til små gutta, det faller skikkelig i smak.

    En må unne seg litt kos. Håper resten av uka blir like bra som starten 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s