Words

Craft, photography, me

Sliten og savner…

Legg igjen en kommentar

Dagen startet ikke helt som planlagt. Jeg skulle egentlig på skolen og jobbe sammen med ei klassen i halv 10-tiden, men fikk melding fra henne, før jeg hadde stått opp, om at hun var syk og ikke kunne komme. Da ble det med andre ord en time ekstra i sengen på meg i dag 😉 Deilig! Jeg kunne jo stått opp å jobbet litt alene, men ville helst ha henne med på det vi skulle gjøre da.

Kjenner jeg er noe lei for tiden og gleder meg virkelig til påskeferien, bare et par dager igjen nå. Er psykisk sliten og det tærer på formen ellers. Jeg er jo god til å sjule det når jeg er sammen med andre, men det kommer fram når jeg er alene. Heldigvis ser det ut til å ikke ramme så hardt denne gangen. Så er det jo som sagt påske snart og jeg og kjæresten skal reise til mine foreldre og sønnen min! Det blir godt med litt miljøforandring og avslapping 🙂

Kjenner at jeg savner sønnen mer og mer… Jeg flyttet fra ham for å gå på skole og ta litt vare på meg selv. Han bor hos faren sin og jeg vet han har det godt, men det hadde vært fint å ha ham her å. Det går ikke sånn som jeg bor nå, men kanskje jeg kan spørre om han har lyst å flytte hit til byen en gang i om ikke så alt for lenge..! Tiden vil vise hva som skjer!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s