Words

Craft, photography, me

Mat, snop, hva som helst spiselig!

1 kommentar

YeY! Da var påskeferien begynt for min del 🙂 Eller den begynte vel egentlig sånn cirka klokken 14.00 i går, men da ser jeg bort fra at jeg egentlig har et par oppgaver som skulle vært gjort og levert i dag. Har droppet den ene oppgaven, men skal prøve å få gjort såpass på den andre at jeg har noe å levere så jeg får den godkjent. Dagen er jo enda ung, nesten..! Hehe.

Jeg er så himla snopsyk for tiden. Og det er ikke bare snop jeg vil ha, men mat generelt! Hvis det er sånn alle som slutter å røyke her det så sjønner jeg godt at de legger på seg… Side jeg skal hjem til foreldrene i påsken så vet jeg at det blir mye god mat. Dermed har jeg fredet påsken, så en eventuell tanke på å spise mindre får vente til etter påske. Altså, det er jo ikke nødvendig å spise bare for at man har lyst på mat når man ikke er sulten! Det gjør nemlig jeg… Får prøve med hardkjør på trening og normalt matinntak når jeg kommer hjem fra ferien 😉

Jeg er nå litt stolt av meg selv da som ikke har røkt på 10 dager! Det er ikke så kjempelenge, men det er bedre enn forventet og troen på at det skal vare stiger for hver dag. Merker også at jeg tenker minder og mindre på røyk etter hvert som (u)vanen blir lengre og lengre unna. Deilig!

En tanke om “Mat, snop, hva som helst spiselig!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s