Words

Craft, photography, me

Påskeferien

Legg igjen en kommentar

Typisk meg..! Når jeg er hjemme hos foreldrene blir det ingen blogging… Ikke fordi jeg ikke har tid, men det bare blir sånn for some reason!

Har hatt en herlig påskeferie da 🙂 Var kjempekos å ha kjæresten med å vise ham hjemplassen min. Så fikk han hilse på sønnen og foreldrene pluss en masse annen slekt for første gang. Virket som han ble godt likt av alle, men det hadde jeg egentlig regnet med. Når jeg liker han måtte jo de å like ham 😉

Verken jeg eller kjæresten er noen friluftsmennesker, men  vi var ute å grillet pølser to ganger i løpet av påsken. Det er ikke likt meg! Det var kjempekoselig da, og guttongen var selvfølgelig storfornøyd med bål, pølser, kakao og snø. Vi var knallheldig med været og hadde sol og skyfri himmel nesten hver dag. Ble til og med kaffe på verandaen.

Ellers har ferien bestått av fine ting som:

  • God mat
  • Kortspill
  • Sjokolade
  • Sussing
  • Trivial Pursuit
  • Familie
  • Smil

Nå prøver jeg å komme tilbake til hverdagen og har hatt en koselig dag på skolen – selv om den begynte litt sent..! Hehe.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s