Words

Craft, photography, me

Slitsomt å leve

Legg igjen en kommentar

Det kjennes sånn ut for tiden hvertfall… Kanskje jeg bare er inne i en dårlig periode – lov å håpe. Tror nok det har en sammenheng med min dårlige økonomi som opptar veldig mye av tankene mine for tiden. Det gjør at humøret ikke er på topp og ting blir vanskeligere enn de egentlig er. Slitsomt…

Fine kjæresten min er god å tenke på, men jeg var skikkelig sint på ham i natt stakkars. Han kommer hit i kveld og da må jeg nok snakke med ham om det. Jeg overreagerte nok litt – som vanlig… Må forresten støvsuge snart. Både fine kjæresten og jeg har langt hår, og da blir det masse langt hår rundt omkring også! På badet og på teppet blant annet. Jeg liker det lange håret vårt da og ville ikke vært det foruten!

Jeg er også glad for at våren er kommet. Det er så deilig å gå med småsko og å slippe tykke jakker og gensere og doble strømpebukser under skjørtet. Det er også deilig å være på kafe med fine venninna når de har døren oppe på kafeen slik at det komme masse frisk luft inn – de har ikke stoler ute der. Etterpå gikk jeg og fine kjæresten på en annen kafe med broren min, og der kunne vi sitte ute. Godt, selv om det ikke var sol der og litt kaldt.

Jeg lever altså rolige dager for tiden, men likevel er det slitsomt. Håper det blir bedre dager snart!

So long!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s