Words

Craft, photography, me

Vårforkjølet?

1 kommentar

Dette var utsikten her for cirka 5 minutter siden

DSC00317

Nå er det strålende sol og blå himmel på samme plass! Er ikke våren herlig? 🙂

Jeg har vært ute med for lite klær tydeligvis og pådratt meg en finfin forkjølelse… Halsen er bedre enn den var, men nesen er tett og hosten kommer – selvfølgelig – når jeg skal sove! Tenker det blir en tur på apoteket for innkjøp av nesespray (saltvann!) og halspastiller. Jeg bruker saltvann fordi jeg mener det er tryggere og det funker minst like bra som de andre sprayene som inneholder ting vi ikke vet hva er. Ellers er det kurering med varm solbærtoddy:-) Gode greier!

Mellom snyting og hostig er det klesvask og rydding og avslapping som foregår her i dag. Må vel ta meg en tur på skolen også etter hvert, men det er enda et par timer til.

En tanke om “Vårforkjølet?

  1. Bra utsikt! 😉 Skjer det noengang noe spennende bak de vinduene?

    Hehe. De er alltid fortrukket så jeg vet ikke hva som skjer bak dem 😉

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s