Words

Craft, photography, me

RING,RING,RING!

Legg igjen en kommentar

Det er hva jeg våknet til i dag… Lyden i seg selv er vel ikke så oppsiktsvekkende, men den var ikke satt på vekkerklokkevolum for å si det sånn..! Den fikk meg til å gjør det den ville, nemlig å få på meg klærne og løpe ut. Jeg klarte så vidt å få opp øynene, noe som resulterte i at joggebuksa kom på att fram – lekkert. Jeg var altså trøtt og det var iskaldt ute! (Det er jo 3. mai så selvførlgelig er det snø i luften!) Måtte jo innrømme for meg selv etter hvert at det var på tide å stå opp, så sånn sett var det greit, men det ble litt for brått etter min smak. (Til de som måtte lure: Det var falsk alarm og ingen omkom under utrykningen)

I og med den kalde oppvåkningen fant jeg det best å holde meg inne i stede for å gå på skolen for å lese til eksamen. Lese kan jeg da saktens gjøre her! Eller ikke… Har ikke rørt en bok enda – for jeg har internett med blogger og en god sofa – men planene er fortsatt der. Så, når jeg har skrevet ferdig dette, skal jeg finne bøkene og regne mate 🙂 Yes!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s