Words

Craft, photography, me

Ingen hårprodukter…

2 kommentarer

Det gikk dessverre dårlig med hårproduktene jeg bestilte i forrige uke… Eller, det er kanskje feil måte å si det på. Jeg fikk mail fra butikken om at pakken var over 1 kg så om jeg ville ha den måtte jeg betale £ 500 ekstra! £ 500! Svarte nei med en gang og gikk å kjøpte produktene hos en frisør her i byen samma dagen – siden jeg var fri for sjampo. Fikk så en mail tilbake om at jeg var blitt feilinformert og at det ikke var £ 500 ekstra å betale, men £ 5.00! Haha. Jeg måtte le! Hadde de skrevet riktig med en gang hadde jeg sakt det var greit, men nå hadde jeg allerede kjøpt nytt, så det ble nei en gang til.

Dette bekrefter bare litt av grunnen til at jeg er skeptisk til nettshopping fra utlandet. Får bare håpe jeg får pengene tilbake, så kanskje jeg bestiller fra dem igjen neste gang jeg er fri for sjampo 😉 Men da tror jeg  at jeg skal bestille i flere omganger så jeg unngår tollreglene (eller moms eller hva det er) og at pakken er så tung at det blir ekstra å betale. For jeg har jo hørt at det er mulig å bestille fra utlandet uten at det blir noe tøv 🙂

2 tanker om “Ingen hårprodukter…

  1. Jeg har bestilt varer uten tøv 😀 Men, også med tøv…

    Da håper jeg du har bestilt mest uten tøv 😀

  2. kjipt når det blir så mye surr..

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s