Words

Craft, photography, me

Matematikk er gøy!

2 kommentarer

Matematikk er moro! Ja, det er det jeg prøver å lure meg selv til å tro for tiden. Men vi har vanskelig mate og da er det ikke så gøy… Eller… Det hadde vært gøy om jeg fikk til den vanskelige maten. Alt er jo morsomt når en får det til! Men bare frustrerende når en ikke får det til.

Jeg har eksamen i mate på mandag nemlig! Det er heller uvisst hvordan resultatet blir, men jeg hadde blitt så glad om jeg kunne fått en passe god karakter – i mine øyne fra og med C og oppover. Men da må jeg kanskje lese og øve i stede for å skrive blogg..? Jepp! Men gjør jeg det? Nei, tydeligvis ikke… (Nå har jeg en samtale med meg selv også oppi alt! Det kan ikke være et godt tegn! Hehe)

Jeg skal gå bort til skrivepulten snart da! Må bare først… Så har jeg skikkelig lyst på røyk også. Har heldigvis klart å holdt meg unna å kjøpe røyk, men det kjennes ut som det er like før..! Det gjør meg egentlig bare staere, som igjen gjør at jeg holder ut lengre! Ha!

Et rotete innlegg, men kanskje det er litt rotete i hodet mitt? Håper det er blitt litt orden i rotet til mandag 😉

2 tanker om “Matematikk er gøy!

  1. Åh det går så greit atte. Bare du husker kjerneregeln, produktregeln, potensreglene og derivasjonsreglene så går alt greit 😉

  2. Og når det er gjordt, glemmer du alt sammen.
    Det er gøy det.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s