Words

Craft, photography, me

One down, three to go!

1 kommentar

Det er selvfølgelig eksamener det er snakk om! Kjenner det er mye eksamenssnakk rundt omkring for tiden, men det er vel sånn det er å være student i mai. Jeg er altså ferdig med mateeksamen. Det gikk ikke kjempebra, men jeg sto nå hvertfall. Hadde det skikkelig kjipt kvelden før og følte jeg ikke kunne noe og at eksamen kom til å gå på ræva. Så ut fra det er jeg fornøyd med ståkarakter.

Nå er det bare å starte lesingen til neste eksamen, som er om en uke. Det er ikke noe lett fag da heller, men det er vel bare å lese og stå på! Har avtale med to i klassen at vi skal møtes i morgen tidlig å sitte og jobbe sammen. Det er lettere å komme seg opp og få gjort ting når en har noen som forventer at en kommer når en har sakt det. Pluss at det er greit å være flere sammen slik at en kan spørre hverandre. (Begynner å føle at jeg gjentar meg selv her med tanke på tidligere innlegg…)

Well, this is boring for you! Skal prøve å finne på noe mer spennende til neste innlegg 🙂 (For det skjer jo så mye spennende i eksmanesperioden, når jeg ikke gjør annet enn å være inne med bøkene mine)

So long!

En tanke om “One down, three to go!

  1. Føler med deg. Og det har lett for å bli mye eksamenssnakk ja, har merket det selv. :p

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s