Words

Craft, photography, me

Sol ute, sol inne?

Legg igjen en kommentar

Det er et herlig vær ute, og her sitter jeg… Inne, med store planer om å få vasket og ryddet litt! Det går jo i vasken hver gang jeg ser på pcen og kommer på et eller annet jeg må se etter på nettet, og det er jo superviktig å sjekke facebook ofte! Haha!

Hadde eksamen nummer to i går, så i dag har jeg tatt meg en fridag fra bøkene. De to siste eksamene er ikke så tunge som de to første så jeg tar det litt lettere, men det betyr ikke at jeg ikke skal lese. Blir vel full dag i morgen, andre planer på fredag og leseplaner på lørdag igjen. Life is great..!

Fine venninna har forresten vært på ferie i New York og jeg onsket meg eos i gave fra henne – har hørt så mye om det og da må jeg jo bare prøve det. Traff henne i går og fikk to stykker (hun er ikke bare fin, men snill også)! En rød og en grønn. Den grønne fungerer tydeligvis også som «luktfrisker» for det lukter mint i hele rommet! Morsomme greier 🙂 Har ikke helt bestemt meg for om det er en brukbar lypsyl eller ikke da, men den er nå brukbar.

Til slutt må jeg bare tilføye at jeg har verdens beste kjæreste 😉

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s