Words

Craft, photography, me

Slemme barn?

1 kommentar

Jeg er lei meg, sint, frustrert og oppgitt … Grunnen er barns «lek» som utarter seg til herverk. Ikke små barn da, men anagelig i nesten/rundt ungdomsalder. De som burde ha vett til å tenke seg litt om før de gjør ting.

Jeg har nettopp fått vite at min sønns sykkel er blitt ramponert til det ubrukelige…

  • Jeg blir lei meg når jeg tenker på hvor lei seg han må være.
  • Jeg blir sint for at noen har gjort dette.
  • Jeg blir frustrert for at det ikke er noe jeg kan gjøre med det.
  • Jeg blir oppgitt over at det går ann å oppføre seg slik som  de som har ødelagt sykkelen har gjort.

Han bor på en plass hvor alle kjenner alle og barna leker sammen ganske på tvers av alder. Det vil si at de som har gjort dette sannsynligvis er noen han kjenner, og det gjør ikke saken noe bedre akkurat. Hvem står som den ansvarlige i slike saker? Og hvorfor gjør barn slikt?

Jeg kan bare håpe at vi finner ut hvem som har gjort det og at foreldrene tar såpass ansvar at de hvertfall er med på å betale ny sykkel til guttongen!

En tanke om “Slemme barn?

  1. sånt er så trist i grunnen,.. uansett hvordan man løser det må det bli galt..
    I et lite samfunn vil jo dere alle kjenne hverandre!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s