Words

Craft, photography, me

Giddeløs

1 kommentar

Jeg trenger noen som kan gi meg et spark i rompa så jeg kommer i gang med ting jeg egentlig bør gjøre! Noen frivillige? Tro om man kunne kjøpt «eksamensleselyst» på boks. Tror det kunne vært en slager 😀

Det er en ting jeg har lyst å gjøre da, og det er å pakke. Altså som i å pakke alle sakene mine, for jeg skal flytte! Jeg skal bli samboer meg kjæresten! Gleder meg og er litt spent, men tror jeg gleder meg mest 🙂 Og tenk, det er bare 4 dager til. Men jeg kan ikke begynne å pakke enda for jeg har ingenting å pakke i… Det er kanskje like greit i og med at jeg egentlig burde lese kjemi, men siden ingen av delene blir gjort sitter jeg da her og skriver blogg. Fornuftig? Nei.

Sist jeg flyttet, pakket og flyttet vi alt på en dag, så kanskje det blir til det denne gangen å. Det som var praktisk sist var at jeg flyttet ut fra xen så jeg slapp vaskingen. Moahahaha! Nå er det heldigvis ikke så stort her da, så det skal nok gå relativt greit. Det blir deilig å bo i en ordentlig leilighet igjen uten plagsomme naboer som spiller høy musikk klokken 5-6 om morgenen og koker tørr en kasserolle med egg slik at brannalarmen går klokken halv ett om natta! Argh!

Nei, nå kommer kjæresten snart og jeg må prøve å bli ferdig med litt kjemigreier før han plinger på!

En tanke om “Giddeløs

  1. Spark 🙂

    Takk, takk 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s