Words

Craft, photography, me

Heim te Mor

Legg igjen en kommentar

Da har sommeren hjemme hos foreldrene vart noen dager. Tok tog i nesten 10 timer og har – nok en gang – erfart at hvilestol ikke er kjempekomfortabelt og en må være veldig trøtt for å få sove. Men billig var det! Hehe. Pluss at det var ingen som veide bagasjen min så kofferten, som jeg måtte sitte på for å få igjen, og resten av tingene kostet ikke noe ekstra.

Lørdagen brukte jeg på venne meg til å bli 30 år..! Det var ikke så fælt som mange skal ha det til, men jeg kjenner at kanskje det blir verre å bli 31. Det får jeg vel ikke vite før til neste år da. Jeg er ikke så glad i å feire bursdagene mine så dagen foreløp nokså normalt. Det var mange gratulasjoner på facebook selvfølgelig og mange jeg møtte som gratulerte meg siden de hadde sett på facebook – eller visste – at jeg hadde bursdag. Bare koselig det 🙂

Jeg har en uke fri før jeg begynner å jobbe, så nå ber jeg om at finværet må komme. Jeg hadde tenkt å bruke bikinien min litt i sommer..! Så vær så snill, ser du sola så be den om å komme hit. For noen dager hvertfall, så kan du få den tilbake 😉

Nå skal jeg se fotballkamp 🙂 Jeg er egentlig ikke så veldig interessert, men det er det det går i for tiden (når pappa har kontroll over fjernkontrollen) så jeg setter automatisk på det nå… Vuvuzela!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s