Words

Craft, photography, me

Go Germany!

1 kommentar

Jepp, jeg er blitt engasjert i VM… Ikke sånn kjempemye, men nok til at jeg heier på både Tyskland og Uruguay. Det er viktig å ha flere favoritter slik at man ikke blir så alt for skuffet 😉

Ellers har jeg kjedet meg gjennom en uke fri hvor det ble både islaging, brødbaking og muffinsbaking. Jeg vil nå kalle det rundstykke-muffins da og oppskriften finnes her.

Forberedelser

Forberedelser

Deigen

Deigen

Resultatet

Resultatet

De var kjempegode og anbefales virkelig! Vi spiste dem bare som de var, men jeg tror de hadde passet perfekt til suppe eller lignende 🙂 Får prøve det neste gang.

Den siste uken har jeg jobbet og med gru merket hvor slitsomt det er… Til mitt forsvar har jeg ikke jobbet ordentlig siden sist sommer, men jeg regner med det går seg til etter hver som jeg får jobbet en stund. Er jo artig å da og komme tilbake å jobbe med gamle arbeidskollegaer og treffe de samme kundene som alltid har vært der 🙂 Jeg får mange koselig kommentarer om at de synes det er trivelig å se meg igjen og det varmer selvfølgelig 🙂

En tanke om “Go Germany!

  1. Tilbaketråkk: Disse bare MÅ jeg prøve!! | ilmy`s lille hjørne

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s