Words

Craft, photography, me

Snart hverdag

1 kommentar

I morgen tar jeg fatt på et nytt år med studier og gleder meg til å komme tilbake til hverdagen og rutinene igjen. Ikke det at jeg ikke liker å gå hjemme og gjøre lite (kan bli kjedelig i lengden), men når jeg vet at skole er det som skal stå i fokus i høst er det godt å komme i gang. Blir jo en slow start  også da i og med at det er en dag på solen så er det helg..! Hehe

Hverdagen vil ikke bli den samme som sist skoleår i og med at jeg har blitt samboer. Ikke nok med at vi er to, men vi har også et kjøkken hvor det skal bli laget middag stort sett hver dag. Deilig! Det var nemlig noe jeg savnet der jeg bodde før. Vi var så mange som delte et lite kjøkken så det ble vanskelig å lage middag regelmessig pluss at det er jo mye koseligere å lage mat når man er to ❤

Tror dette blir et bra år jeg 😀

En tanke om “Snart hverdag

 1. Det høres bra ut etter dine notater.. 🙂
  Ønsker deg lykke til med skole og studier.
  Det blir nok bra…
  når man er to. 😀
  Ha en fin dag.

  Svar: Tusen takk 🙂 Ha en finfin dag du å!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s