Words

Craft, photography, me

Våte føtter…

2 kommentarer

Da mine fornuftige sko ikke så ut etter lørdagens strabaser på Eat The Rich (som forøvrig var veldig bra!) tok jeg på meg småsko i dag. De er ikke beregnet på regn så det gikk som det måtte – jeg var våt etter 10 meter… Siden jeg ikke kunne tenke meg noen alternative sko av de jeg hadde hjemme ble det til at jeg gikk våt resten av dagen. Men det førte til at jeg fikk fingeren ut og endelig (har tenkt på det lenge) fikk kjøpt meg noen flotte støvler på turen hjem!

Bildet er linket

Bildet er linket

Så nå håper jeg regnet holder seg i morgen så jeg får prøvd nyinnvesteringen min 🙂 (så får jeg prøve å huske paraply, som jeg selvfølgelig glemte i dag)

Etter to år i Trondheim har jeg erfart at vinteren er våt, våt, våt, så jeg håper de holder for de blir nok mye brukt etterhvert!

2 tanker om “Våte føtter…

  1. Stilige støvler, så på de på lørdag, men da kjøpte jeg andre sko:)

    Tanteprinsesse: Jeg vurderte et par lekre støveletter også, men valget falt på det fornuftige denne gangen 😉

  2. Selv sverger jeg til militærboots!

    Red: Jeg har det, men de er så store at jeg må ha lester i dem! Litt varmt for det enda…

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s