Words

Craft, photography, me

En notis på en oppslagstavle…

Legg igjen en kommentar

… er grunnen til at jeg i dag har vært på min første bandøving!

To jenter i klassen under meg søkte etter bassist og gitarist for de ville starte et band. Jeg kjenner den ene av dem og fortalte at det hadde vært gøy å være med, men det er et minus – jeg kan ikke spille noe instrument..! Til tross for utallige spilletimer og instrumenter i barndommen, som jeg husker lite og ingenting av. Det jeg derimot har er en kjæreste som er en kjempeflink bassist<3

Jentene ville ha meg med i bandet om jeg ville lære å spille bass, så nå er kjæresten blitt basslærer! Vi jobber fortsatt med å få tak i gitarist, men der mulig vi har en på hånda. Gleder meg bare til vi er fulltallige og har fått oss øvingslokale slik at vi kan spille på ordentlig. Det blir gøygøygøy 😀

Og selv om kjæresten er den kjekkeste bassisten fins det andre som heller ikke er så værst 😉

Bildet er linket

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s